Wij staan op de Weekmarkt in Heerlen dat in Zuidlimburg is gelegen.
Wij verkopen daar Fournituren en Voering.
De Fournituren bestaan o.a. uit: Ritsen, garen, elastiek, band, kant, knopen en enzovoort.
Wij verkopen ook veel aan Carnavals groepen dus onze prijzen zijn zeer concurrerend.
Dus voor Fournituren en Carnavals fournituren komt u naar Heerlen op de Dinsdagmarkt.
Elke Dinsdag van 09:00 tot 15:00 in het Centrum van Heerlen
Heerlen, Een Stad Met Een Rijke Geschiedenis
Heerlen, lokaal bekend als Heële1, is een stad en gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Op 1 januari 2024 had Heerlen 87.498 inwoners1. Hiermee is Heerlen de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek en de vierde van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen1.
De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug. De Romeinen stichtten er een nederzetting met de naam Coriovallum en bouwden er een thermencomplex, dat geldt als het oudste gebouw in Nederland1. In de twintigste eeuw ontwikkelde Heerlen zich tot een echte mijnstad2.
Na het verdwijnen van de mijnen kampte Heerlen lange tijd met werkloosheid en economische tegenspoed. Deze werd deels opgevangen door de vestiging van een aantal grote bedrijven en overheidsinstanties1.
Bestuurlijk wordt Heerlen gevormd door vier stadsdelen – Heerlen-Stad, Heerlerheide, Heerlerbaan en Hoensbroek – die weer in afzonderlijke wijken zijn verdeeld1. Heerlen maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg, waar in totaal rond de 240.000 mensen wonen1.
Heerlen is een stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Het is een plek waar het verleden en het heden samenkomen, en waar bezoekers en inwoners kunnen genieten van een breed scala aan ervaringen.
[map_bank map_id=”8″ map_width=”400″ map_width_type=”” map_height=”300″ map_height_type=”” map_zoom= “12” scrolling_wheel=”true” map_border=”” border_width=”” border_style=”” border_color=”” border_radius=”” show_title=”true”]